Családi és Céges Rendezvények

Ünnepeld a születésnapod a Fecske Pincénél

Családi pincészetünkben lehetőséget biztosítunk születésnapok, évfordulók megünneplésére. Az étel és ital igény teljes mértékben testre szabható, mi azzal készülünk amit Ti szeretnétek. Helyben frissen készített ételeinkkel, borászatunk borkínálatával és cateringes partnereink kínálataival is rendelkezésetekre állunk. A nálunk töltött idő nem csak emlékezetes lesz, de vissza is fogtok jönni hozzánk, mert ezt a hangulatot és kiszolgálást amit mi nyújtunk, csak Ti érdemlitek meg!

Céges bulik, céges rendezvények, csapatépítők

Ha alkalmazottaidat szeretnéd egy kicsit kényeztetni, esetleg érdeklődtök a borok iránt és szeretnétek eltölteni egy szép délutánt vendégszerető környezetben, a Fecske Pince kiváló helyszín választás akár csapatépítők megtartására, akár csak egy közösen eltöltött délutánra.

Étel és ital kínálatunkat teljes mértékben az igényeitekre szabjuk!

Családi rendezvények, keresztelők

Bármilyen jellegű családi rendezvény helyszínéül remekül szolgál a Fecske Pince és borterasz. Keresztelők megtartása szűkebb, vagy tágabb családi körben, igény szerint teljes étel- és italszolgáltatással kiegészítve.

Pincetúra a Fecske Pincével

A Fecske Pince lehetőséget biztosít egy egész napos program keretében a következőkre:

Pincetúra a Monori Pincefaluba

Pincelátogatás és borkóstolás 3 pincében

6 tételes borkóstolás a Fecske Pincében

Étel és italfogyasztás a rendezvény ideje alatt

Élőzene a rendezvény ideje alatt


Neked való?

Azoknak ajánljuk, akik kiszakadnának a városi forgatagból, a szinpatizálnak a vidék hangulatával, a természettel, szeretik a jó borokat és a frissen készített ételeket. Akiknek nem a legfőbb elvárás a 21. század által nyújtott hivalkodó fényűzés és pompa! Akik a klasszikus, múlt századi hangulatú élményt keresik, vendégszerető házigazdákkal akiknek az első a VENDÉG!

Kosár

A kosár üres.