Boraink

Boraink


Borainkat fiatalos lendületes hangulatban, nagy odafigyeléssel készítjük, minden palackba bezárjuk szívünk, lelkünk.
A kínálat gerincét a friss, üde, gyümölcsös fehér- és rozé boraink adják, de készítünk fahordós érlelésű vörös, és fehér tételeket is.Irsai Olivér

Illatos, friss és üdítő! Ez jellemzi ezt a rendkívül könnyű bort, amit bátran ajánlunk friss saláta ételek, könnyű ebédek és vacsorák kísérőjének.

Cserszegi Fűszeres

Félszáraz fehérborunk illatában a bodzavirág és az édes fűszerek dominálnak. Maradék cukortartalma egyfajta testességgel kényezteti fogyasztóját, ugyanakkor savaiban élénk marad.

Hárslevelű

Hárslevelűnk hordóban érett, finomseprőn. Krémes-mézes fajtajegyeit elegánsan hordozza, színében aranysárga, a harmónia jellemzi illatában és ízében egyaránt.


Sauvignon Blanc fehérbor

Sauvignon Blanc

A Sauvignon Blanc fajtajegyeit kifinomultan hordozó, reduktív technológiával készült borunkat a frissesség és a harmónikusság jellemezi illatában és ízében egyaránt.

Kékfrankos Rozé

A Kékfrankos karakteres illata elegánsan megjelenik és harmonizál az ízekkel. Érezhető a kékszőlő héjának jellegzetes dominanciája, mégis csak annyi került bele a palackba, ami elegánsan összeölelkezik a többi komponenssel.

Cabernet Sauvignon

Telt, karakteres és gyümölcsös. A nagy gonddal válogatott szőlő héjon ázik, majd tölgyfahordóban érik. Erősebb tanninszerkezettel és magasabb alkoholtartalommal kényezteti kóstolóját!

Cabernet Sauvignon

Kékfrankos 

Az egyik legnépszerűbb hazai szőlőfajta. Meggyes, gyümölcsös ízekkel és illatokkal kérkedő könnyed bor. Struktúrájában szép egyensúly mutatkozik, melyben szerepe van a tölgyfahordós érlelésnek is.

Kosár

A kosár üres.