Boraink

Borainkat fiatalos lendületes hangulatban, nagy odafigyeléssel készítjük, minden palackba bezárjuk szívünk, lelkünk.
A kínálat gerincét a friss, üde, gyümölcsös fehér- és rozé boraink adják, de készítünk fahordós érlelésű vörös, és fehér tételeket is.

Irsai Olivér

Illatos, friss és üdítő! Ez jellemzi ezt a rendkívül könnyű bort, amit bátran ajánlunk friss saláta ételek, könnyű ebédek és vacsorák kísérőjének.

Fecske Irsai Olivér fehérbor

Hárslevelű

Hárslevelűnk hordóban érett, finomseprőn. Krémes-mézes fajtajegyeit elegánsan hordozza, színében aranysárga, a harmónia jellemzi illatában és ízében egyaránt.


Fecske Pince Hárslevelű fehérbor

Olaszrizling

Az olaszrizling fajtajegyeit kifinomultan hordozó, reduktív technológiával készült borunkat a frissesség és a harmónikusság jellemezi illatában és ízében egyaránt.

Fecske Pince Olaszrizling fehérbor

Kékfrankos Rozé

A Kékfrankos karakteres illata elegánsan megjelenik és harmonizál az ízekkel. Érezhető a kékszőlő héjának jellegzetessége, mégis csak annyi került bele a palackba, ami elegánsan összeölelkezik a többi komponenssel.

Fecske Pince Kékfrankos Rozé bor

Cabernet Sauvignon

Telt, karakteres és gyümölcsös. A nagy gonddal válogatott szőlő héjon ázik, majd tölgyfahordóban érik. Erősebb tanninszerkezettel és magasabb alkoholtartalommal kényezteti kóstolóját!

Fecske Pince Cabernet Sauvignon vörösbor

Kékfrankos 

Az egyik legnépszerűbb hazai szőlőfajta. Meggyes, gyümölcsös ízekkel és illatokkal kérkedő könnyed bor. Struktúrájában szép egyensúly mutatkozik, melyben szerepe van a tölgyfahordós érlelésnek is.

Fecske Pince Kékfrankos vörösbor